Kiertopalkinnot 2022

Maailmanmatkaaja: ALPSTAR KIKUJU (azawakh)
Paras Pentu: PIKKUNEIDIN SEÑORITA (it)
Näyttelykoira: FIHGTBELLS FLAMING FEATHER (it)
Ahkera Vinttikoira: PIKKUNEIDIN CATALINA (it)
Ahkera Whippet Ratajuoksuveteraani: SHANNON DOWN KISSED BY FIRE (wh)
Parhaan Juoksijan Pikarit: MY WILD TNMT NAPOLEON BONAFROG (wh)
Pirkanmaan Kotkanmalja: FIGHTBELLS FLAMING FEATHER (it)
Maastotulokas: PIKKUNEIDIN SIGNORINA (it)
Ratatulokas: INDIAN HILL`S IROCES (wh)
Vuoden Harrastaja: Riikka Keskinen ja Jari Hyväluoma

Ahkera WHIPPET ratajuoksuveteraani

Palkinto jaetaan ahkerimmin ratajuoksukilpailuihin osallistuneelle PVK:njäsenen omistamalle veteraani whippetille. Jos kilpailujen lukumäärä menee tasan sijoituksen määrää paras 280m matkalla juostu aika.

Maailmanmatkaaja

Palkinto jaetaan kilpailuvuoden aikana useimmassa maassa ahkerimmin rata- ja maastojuoksuihin sekä näyttelyihin osallistuneelle PVK:n jäsenen omistamalle koiralle.

Vuoden Vinttikoira

Palkinnon saa vuodeksi haltuunsa se PVK:n jäsen, joka on vuoden aikana toiminut erityisen kiitettävästi kerhon hyväksi. Jos henkilöä ei voida nimetä, palkinnon saa se PVK:n jäsenen omistama koira, joka on saavuttanut eniten kilpailumenestystä. Palkinnon saajan valitsee ja päättää PVK:n hallitus.

Ahkera vinttikoira

Kiertopalkinnosta kilpailevat PVK:n jäsenten koirat. Pisteissä huomioidaan rata- ja maastokilpailut sekä koiranäyttelyt.

Juoksijan pikari

Kiertopalkinnosta kilpailevat PVK:n jäsenten koirat. Huomioon otetaan kaikki kilpailuvuonna SVKL:n hyväksymät rata- ja maastojuoksukilpailut, joihin koira on osallistunut. Pisteissä huomioidaan myös ulkomailla juostut kilpailut.

Näyttelykoira

Palkinnon saa vuodeksi haltuunsa se PVK:n jäsen, jonka koira on saavuttanut kilpailuvuoden aikana eniten pisteitä koiranäyttelyissä. Pisteissä otetaan huomioon viisi parasta näyttelytulosta. Myös ulkomaiset näyttelyt kerryttävät pisteitä.

Paras pentu

Palkinnon saa vuodeksi haltuunsa se PVK:n jäsen, jonka koira on saavuttanut kilpailuvuoden aikana eniten pisteitä pentunäyttelyissä.

Pirkanmaan kotkanmalja

Huomioon otetaan kaikki kilpailuvuonna Pirkanmaalla pidetyt näyttelyt ja juoksukilpailut, mukaan lukien PVK:n maastokilpailut.

Maastotulokas

Kiertopalkinnosta kilpailevat PVK:n jäsenten koirat, jotka kilpailevat ensimmäistä kauttaan.

Ratatulokas

Kiertopalkinnosta kilpailevat PVK:n jäsenten koirat, jotka kilpailevat ensimmäistä kauttaan.