Kiertopalkinnot 2017

Ahkera whippet ratajuoksuveteraani: Paletin Super Trouper
Maailmanmatkaaja: Tarumetsän Kipinöitä Tuuleen
Vuoden Vinttikoira Paula Virta ja Janne Herukka
Ahkera vinttikoira: Alfajiri Ameretat
Ahkera vinttikoira VSP:Tarumetsän Kesäyön Usvaniitty
Juoksijan pikari: Onnentuojan Aaria
Näyttelykoira: Tarumetsän Kesäyön Usvaniitty
Paras pentu: Brookway Pulp Fiction
Pirkanmaan kotkanmalja: Shannon Down Kissed By Fire
Maastotulokas: Trucker's Chili Con Cobonen
Ratatulokas: Shannon Down Kissed By Fire

Ahkera WHIPPET ratajuoksuveteraani

Palkinto jaetaan ahkerimmin ratajuoksukilpailuihin osallistuneelle PVK:njäsenen omistamalle veteraani whippetille. Jos kilpailujen lukumäärä menee tasan sijoituksen määrää paras 280m matkalla juostu aika.

Maailmanmatkaaja

Palkinto jaetaan kilpailuvuoden aikana useimmassa maassa ahkerimmin rata- ja maastojuoksuihin sekä näyttelyihin osallistuneelle PVK:n jäsenen omistamalle koiralle.

Vuoden Vinttikoira

Palkinnon saa vuodeksi haltuunsa se PVK:n jäsen, joka on vuoden aikana toiminut erityisen kiitettävästi kerhon hyväksi. Jos henkilöä ei voida nimetä, palkinnon saa se PVK:n jäsenen omistama koira, joka on saavuttanut eniten kilpailumenestystä. Palkinnon saajan valitsee ja päättää PVK:n hallitus.


Ahkera vinttikoira

Kiertopalkinnosta kilpailevat PVK:n jäsenten koirat. Pisteissä huomioidaan rata- ja maastokilpailut sekä koiranäyttelyt.

Juoksijan pikari

Kiertopalkinnosta kilpailevat PVK:n jäsenten koirat. Huomioon otetaan kaikki kilpailuvuonna SVKL:n hyväksymät rata- ja maastojuoksukilpailut, joihin koira on osallistunut. Pisteissä huomioidaan myös ulkomailla juostut kilpailut.

Näyttelykoira

Palkinnon saa vuodeksi haltuunsa se PVK:n jäsen, jonka koira on saavuttanut kilpailuvuoden aikana eniten pisteitä koiranäyttelyissä. Pisteissä otetaan huomioon viisi parasta näyttelytulosta. Myös ulkomaiset näyttelyt kerryttävät pisteitä.

Paras pentu

Palkinnon saa vuodeksi haltuunsa se PVK:n jäsen, jonka koira on saavuttanut kilpailuvuoden aikana eniten pisteitä pentunäyttelyissä.

Pirkanmaan kotkanmalja

Huomioon otetaan kaikki kilpailuvuonna Pirkanmaalla pidetyt näyttelyt ja juoksukilpailut, mukaan lukien PVK:n maastokilpailut.

Maastotulokas

Kiertopalkinnosta kilpailevat PVK:n jäsenten koirat, jotka kilpailevat ensimmäistä kauttaan.

Ratatulokas

Kiertopalkinnosta kilpailevat PVK:n jäsenten koirat, jotka kilpailevat ensimmäistä kauttaan.