Kiertopalkinnot 2018

Ahkera whippet ratajuoksuveteraani: Weikotin JZ-Torsti
Maailmanmatkaaja: wh Encaumtom's Caporegime
Vuoden Vinttikoira: it Tarumetsän Kipinöitä Tuuleen
Ahkera vinttikoira: un Olajos-Réti Gyõzõs Zsáner
Ahkera vinttikoira VSP: it Tarumetsän Kipinöitä Tuuleen
Juoksijan pikari: un Olajos-Réti Gyõzõs Zsáner
Näyttelykoira: af Purple Magic's Black Cadillac
Paras pentu: bo Yegorov Autumn Glamour
Pirkanmaan kotkanmalja: un Zivatar Euros
Maastotulokas: fa Onnentuojan Baliena
Ratatulokas: wh Paletin Mörkö

Ahkera WHIPPET ratajuoksuveteraani

Palkinto jaetaan ahkerimmin ratajuoksukilpailuihin osallistuneelle PVK:njäsenen omistamalle veteraani whippetille. Jos kilpailujen lukumäärä menee tasan sijoituksen määrää paras 280m matkalla juostu aika.

Maailmanmatkaaja

Palkinto jaetaan kilpailuvuoden aikana useimmassa maassa ahkerimmin rata- ja maastojuoksuihin sekä näyttelyihin osallistuneelle PVK:n jäsenen omistamalle koiralle.

Vuoden Vinttikoira

Palkinnon saa vuodeksi haltuunsa se PVK:n jäsen, joka on vuoden aikana toiminut erityisen kiitettävästi kerhon hyväksi. Jos henkilöä ei voida nimetä, palkinnon saa se PVK:n jäsenen omistama koira, joka on saavuttanut eniten kilpailumenestystä. Palkinnon saajan valitsee ja päättää PVK:n hallitus.


Ahkera vinttikoira

Kiertopalkinnosta kilpailevat PVK:n jäsenten koirat. Pisteissä huomioidaan rata- ja maastokilpailut sekä koiranäyttelyt.

Juoksijan pikari

Kiertopalkinnosta kilpailevat PVK:n jäsenten koirat. Huomioon otetaan kaikki kilpailuvuonna SVKL:n hyväksymät rata- ja maastojuoksukilpailut, joihin koira on osallistunut. Pisteissä huomioidaan myös ulkomailla juostut kilpailut.

Näyttelykoira

Palkinnon saa vuodeksi haltuunsa se PVK:n jäsen, jonka koira on saavuttanut kilpailuvuoden aikana eniten pisteitä koiranäyttelyissä. Pisteissä otetaan huomioon viisi parasta näyttelytulosta. Myös ulkomaiset näyttelyt kerryttävät pisteitä.

Paras pentu

Palkinnon saa vuodeksi haltuunsa se PVK:n jäsen, jonka koira on saavuttanut kilpailuvuoden aikana eniten pisteitä pentunäyttelyissä.

Pirkanmaan kotkanmalja

Huomioon otetaan kaikki kilpailuvuonna Pirkanmaalla pidetyt näyttelyt ja juoksukilpailut, mukaan lukien PVK:n maastokilpailut.

Maastotulokas

Kiertopalkinnosta kilpailevat PVK:n jäsenten koirat, jotka kilpailevat ensimmäistä kauttaan.

Ratatulokas

Kiertopalkinnosta kilpailevat PVK:n jäsenten koirat, jotka kilpailevat ensimmäistä kauttaan.