HUHTIKUU 2023

Haluaisitko tulla töihin toimihenkilöksi harkkoihin tai kisoihin, mutta et tiedä miten? Mitä erilaisia tehtäviä siellä on? Miten saat koirallesi kisakirjat? Meillä harkkojen toimihenkilöt saavat juoksuttaa omat koiransa ilmaiseksi harkkojen alkuun ennen muita tai jälkeen, juovat kahvit veloituksetta sekä saavat ilmaisen ”vapaavetokortin”, jolla voi juoksuttaa koiran ilmaiseksi esim. seuraavissa harkoissa. Voit ottaa koirasi mukaan harkkoihin, vaikka olisitkin toimihenkilönä muutaman tunnin. Yhdistä koiran harrastus ja tule samalla tutustumaan yhdistyksen porukkaan (uusia vitsejä kahvituokiolle kaivataan kipeästi). Sinun ei tarvitse omistaa vinttikoiraa tullaksesi mukaan toimintaan. Voit harrastaa viehejuoksua minkä tahansa rodun kanssa �� Tule kuuntelemaan ja kysy rohkeasti mieltä askarruttavista asioista. Tervetuloa mukaan porukkaan!

TOUKOKUU 2023

Tervetuloa Pirkanmaan Vinttikoirakerho ry:n järjestämään vappumätsäriin Kaupin Vinttikoiraradalle osoitteeseen Kaupinpuistokatu 21, 33500 Tampere.
Kehät sijaitsevat vinttikoiraradan keskellä nurmialueella.

Tapahtumaan on VAIN ennakko-ilmoittautuminen. Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeen kautta, saat sähköpostitse takaisin maksutiedot. Rokotusten tarkastus klo 10 alkaen, kehät aloitetaan klo 11. Tuomaritiedot ja ilmoittautuminen julkaistaan maaliskuun lopussa. Paikan päällä on kahvio, josta löytyy suolaista, makeaa, virvokkeita, kahvia yms. Keittiöstä löytyy myös mikro sekä 2 syöttötuolia. Käytössä on Vinttilinnan vessat, joista löytyy myös vesipisteet. Tiedustelut nayttelytoimikunta.pvk@gmail.com