VIPINÄ 2/2019

Postin lakosta johtuen kaikille jäsenille ei ole Vipinä saapunut, joten sitä pääsee lukemaan nyt myös netissä https://issuu.com/mansetoy/docs/vipina2_2019.

Lukemisen iloa kaikille!

SYYSKOKOUS

Pirkanmaan vinttikoirakerho ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 1.12.2019 klo 14 alkaen Janutex Oy:n kokoustilassa. Paikalla jäseniä 17, lisäksi käytössä oli 13 valtakirjaa eli yhteensä 30 ääntä.

Hallituksen varsinaisista jäsenistä erovuorossa olivat Paula Virta ja Johanna Kuoso. Hallitukseen valittiin varsinaisiksi jäseniksi äänestyksellä Jenni Vieri 28 ääntä, Lasse Silvan 20 ääntä ja Birgitta Lepistö 17 ääntä.
Hallitukseen varajäseniksi valittiin äänestyksellä Paula Virta 30 ääntä, Leena Hursti 22 ääntä ja Juha Jauhiainen 22 ääntä.

Kaudella 2020 hallituksen kokoonpano on seuraava:
Puheenjohtaja: Jari Hänninen
Varsinaiset jäsenet: Sari Tapaninaho, Merja Lahti, Erkki Ruusunen, Jenni Vieri, Lasse Silvan ja Birgitta Lepistö.
Varajäsenet: Paula Virta, Leena Hursti ja Juha Jauhiainen.

Jäsenmaksuksi vuodelle 2020 vahvistettiin henkilöjäsen 20€, perhejäsen 5€.

Sääntömuutosesityksestä äänestettiin paikalla olevien jäsenten toimesta ja äänet jakautuivat sääntömuutoksen puolesta 10 ääntä ja sääntömuutosta vastaan 7 ääntä. Päätös sääntöjen muuttamisesta on tehtävä vähintään kolmen neljäsosan (3/4) enemmistöllä äänestyksessä annetuista äänistä, joten sääntömuutosesitystä ei hyväksytty.

Lisäksi kokouksessa kutsuttiin hallituksen esityksestä yhdistyksen kunniajäseniksi Leena Hursti, Kirsi Liius ja Inka-Mari Anttila.