Pirkanmaan Vinttikoirakerho ry järjestää Tampereen päivän kunniaksi kaikille koirille avoimen Mansen Murre -nimeä kantavan leikkimielisen yksilöjuoksukilpailun sunnuntaina 3.10.2021 klo 11 alkaen.


Kilpailuinfo

Kilpailun tulokset

Tapahtuma järjestetään Kaupin vinttikoiraradalla Kaupinpuistonkatu 21, 33500 Tampere. Kisapaikalla on buffet, jossa käy käteismaksu. Lisäksi kisapaikalla WC:t sisätiloissa.

Juoksumatkana on 80metriä käsivieheen perässä vapaalla tyylillä juostuna ja kilpailussa on käytössä sähköinen ajanotto.

Kilpailuluokkia on kuusi, joista jokaiseen kilpailuluokkaan otetaan korkeintaan 20 koiraa.
  • Pennut 6–12 kk
  • Minit (alle 35 cm)
  • Medit (35-45 cm)
  • Maxit (45-60 cm)
  • Jätit (yli 60cm)
  • Vinttikoirat (FCI 10 + FCI 5)
Jokaisesta luokasta palkitaan 6 nopeinta osallistujaa.Tapahtuma järjestetään yhteistyössä pirkanmaalaisten toimijoiden kanssa ja paikallisuus näkyy erityisesti palkintopussien sisällössä.

Ilmoittautuminen Mansen Murre -tapahtumaan on päättynyt.

Tapahtumassa on kuusi kilpailuluokkaa, joihin jokaiseen otetaan max. 20 koiraa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kilpailuluokkiin ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan ennakkoon. Vahvistus ilmoittautumisesta lähetetään osallistujille sähköpostitse. Kilpailusäännöt ja kilpailuinfo toimitetaan osallistujille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä ja lisäksi ne myös julkaistaan Mansen Murre -tapahtumasivulla.

Osallistumismaksu on Pirkanmaan Vinttikoirakerho ry:n jäseniltä 8€/koira sekä muilta osallistujilta 10€/koira. Osallistumismaksu maksetaan paikan päällä käteismaksuna, jonka vuoksi toivomme tasarahan ottamista mukaan.

Noudatamme Suomen Kennelliiton rokotusmääräyksiä ja kilpailuun osallistuvan koiran tulee olla terve ja Kennelliiton virallisten rokotusmääräysten mukaisesti rokotettu. Tarkistamme kilpailuun osallistuvien koirien rokotuskortit paikan päällä. Juoksuinen narttu ei voi osallistua Mansen Murre -kilpailuun ja lisäksi juoksuisen nartun tuominen rata- ja katsomoalueelle on kiellettyä. Kaikki koirat juoksevat omistajiensa omalla vastuulla.

Lämpimästi tervetuloa Kauppiin Mansen Murre -tapahtumaan!

Tapahtuma järjestetään koronavirukseen liittyvät turvallisuusmääräykset ja toimintaohjeet huomioiden. Pirkanmaan Vinttikoirakerho ry pidättää oikeuden muutoksiin.

Mikäli sinulla on kysymyksiä Mansen Murre -tapahtumaan liittyen, voit olla yhteydessä tapahtuman järjestäjiin sähköpostitse pvktapahtumat(a)gmail.com


Tapahtumassa Pirkanmaan Vinttikoirakerho ry:n yhteistyökumppaneina: